Pinjaman Pembiayaan Peribadi MBSB Kini Beroperasi Di Leboh Ampang
Bahagian Pinjaman Peribadi MBSB kini mula beroperasi di lokasi baru di Bangunan MBSB, Pusat Bandar 13/15, Leboh Ampang.

Pemindahan lokasi ini bertujuan untuk mempertingkatkan lagi keupayaan perkhidmatan pinjaman mbsb di samping memberi kemudahan dan keselesaan yang lebih baik kepada pelanggan serta orang ramai. Segala urusan Pinjaman Peribadi seperti perkhidmatan pelanggan, pemprosesan pinjaman, pentadbiran serta bahagian pemasaran akan berpusat di MBSB Leboh Ampang.

Operasi pemprosesan pinjaman mbsb kini dipergiat sehingga pukul 12.00 tengah malam. Usaha ini merupakan salah satu langkah bagi mempertingkatkan lagi operasi pemprosesan pinjaman untuk beroperasi selama 24 jam sehari kelak bagi memastikan segala urusan permohonan pelanggan dapat diproses dengan kadar segera. Langkah agresif ini sejajar dengan matlamat MBSB untuk memberi perkhidmatan yang cekap dan pantas kepada pelanggan.

Untuk keterangan lanjut, orang ramai boleh menghubungi En. Wan (016-9267666 ) atau Cik Nur (016-9267666) - Wakil Pinjaman Peribadi MBSB Leboh Ampang. Pelanggan-pelanggan juga boleh menghantar melayari Pinjaman MBSB untuk menyemak kelayakan dan mendapat maklumat terkini tentant MBSB.

MBSB kini giat mempromosikan pinjaman peribadi-i kepada kakitangan awam dengan memperkenalkan pakej istimewa serta menawarkan kadar faedah yang paling kompetitif di pasaran. Selain produk pembiayaan peribadi-i, MBSB juga menawarkan pakej pinjaman perumahan, akaun simpanan, dan peniagaan korporat. Semakan kadar pinjaman dan pakej terkini di pinjaman koperasi mbsb.

Dapatkan pinjaman tanpa jamin kadar rendah khas untuk kakitangan kerajaan sekarang sebab amount yang boleh diluluskan oleh MBSB adalah terhad. Jika habis diluluskan, perlu tunggu bahagian kewangan kerajaan untuk meluluskan fund pinjaman baru. Dengan sebab ini hubungilah kami secepat mungkin. Pemohon Pinjaman MBSB juga berpeluang mendapat hadiah hadiah istimewa – kereta mewah BMW, Want Tunai, cuti-cuti di Bali dan ramai hadiah lagi.